Flammkuchen

  • 1 rol  Vers Flammkuchendeeg 260 g
  • crème fraîche
  • 1 rode ui, in halve ringen
  • gerookte spekblokjes
  • Peper
  • Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  • Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
  • Klassiek:
    Bestrijk het deeg met een laagje crème fraiche. Verdeel daar halve ringen rode ui en gerookte spekjes over heen. Bestrooi het geheel tot slot met peper.

Onze zeilschool

Impressie

Geweldige zeilcursus van Jim, hij kent de kneepjes van het vak en weet dit goed over te brengen!

MatthijsCursist

FAQ

Veelgestelde vragen

Lees meer

HANDIG

Handigheidjes en wetenswaardigheden

Lees meer

RYA TRAININGEN

Overzicht van alle RYA trainingen

Lees meer